Max Ruiters: omarm de non-profitsector vanuit vertrouwen

‘Werken in deze sectoren biedt de unieke kans om echt impact te maken.’

Max Ruiters is een ware pionier in de non-profitsector. Met zijn grenzeloze aanpak en vermogen om altijd in kansen te denken, brengt hij unieke oplossingen voor complexe wervingsvraagstukken. Hij bouwt sterke relaties op binnen zijn netwerk en weet vanuit daar zijn opdrachtgevers keer op keer met kandidaten die niet in de lijn der verwachting liggen te verrassen.

Impact maken in de non-profitsector

De non-profitsector bruist van energie, innovatie en mogelijkheden om een wezenlijk verschil te maken. Max ziet volop kansen in de zorg, het onderwijs, gemeenten en de woningsector. “Werken in deze sectoren biedt de unieke kans om echte impact te maken.” Hij blinkt uit in het matchen van de juiste persoon met de juiste plek door verder te kijken dan traditionele vacatureprofielen. Zijn aanpak begint met een fundamentele vraag: waarom is er een vacature? Door eerst te brainstormen met de klant en niet direct te starten met een standaard functieprofiel, tilt hij organisaties naar een hoger niveau en creëert hij duurzame oplossingen.

 

“Werken in deze sectoren biedt de unieke kans om echt impact te maken.” – Max

 

De grensverleggende verbinder

Max handelt zonder belemmeringen en kent geen grenzen in het zoeken naar connecties. Hij werkt altijd met de intentie om sterke, op vertrouwen gebaseerde relaties op te bouwen. Zijn streven is het creëren van win-win situaties door zijn krachtige netwerk in te zetten, te gebruiken en constant uit te bouwen. Hij staat in zijn netwerk bekend als een alleskunner die altijd “aan staat’’. Max geniet van het contact, of het nu gaat om zakelijke aangelegenheden, activiteiten bij het hockeyveld van zijn dochters, verenigingen of netwerkbijeenkomsten. “Oprechte interesse en veel ontmoetingen, dat is waar ik van houd”, aldus Max.

Max Ruiters_Creatieve recruiter voor de non-profitsector_Executive Partner_Delfin impact executives

Vertrouwen als basis

Voor Max is vertrouwen geen loze term, maar een fundament van zijn werk. “Zonder wederzijds vertrouwen moet je er niet aan beginnen”, stelt hij. Max hanteert een unieke aanpak waarbij hij de nadruk legt op de mens achter het cv. “Weg van de gebaande paden, buiten de formele kantooromgeving, zodat je echte gesprekken kunt voeren.” Deze aanpak zorgt voor diepere en oprechte connecties, waardoor de juiste persoon voor de juiste functie wordt gevonden.

 

“Zonder wederzijds vertrouwen moet je er niet aan beginnen.” – Max

 

Max zoekt altijd naar nieuwe kansen en mensen, steeds vernieuwend in zijn aanpak. Het extraatje is dat Max voor een opdracht ‘out of the box gaat’ want geen enkele opdracht is standaard. Hij snapt de vraag achter de vraag en neemt de regie over het proces door zich volledig in te leven in zijn gesprekspartner om zo een oplossing aan te dragen die resulteert in een goede match. Een droomopdracht voor Max is dan ook wanneer een organisatie denkt dat iets niet kan, hij het linksom of rechtsom toch realiseert.

 

“Weg van de gebaande paden, buiten de formele kantooromgeving, zodat je echte gesprekken kunt voeren.” – Max

 

Non-profitsector verrassen met de perfecte kandidaten

Max verrast je met kandidaten die je zelf nooit zou vinden. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en mensen, waarbij hij continu vernieuwende methoden toepast. Zijn pay-off? Verrassen met een kandidaat die niet in de lijn der verwachting ligt.

Wil je ervaren hoe Max werkt en hoe hij zijn ervaring benut om je verder te helpen waar politieke sensitiviteit van belang is? Wil je verder denken dan alleen het invullen van een vacature en gebruik maken van zijn uitgebreide kennis en netwerk in de non-profitsector? Neem contact op met Max Ruiters en ontdek hoe samenwerking voor echte impact zorgt.

Artikelen

Mark Simons

Help, ik heb geen opvolger!

De afgelopen jaren heb ik al diverse familiebedrijven mogen helpen in het vinden van een externe opvolger. Vanuit deze ervaring weet ik dat ...

Max Ruiters

Vijf vragen aan Hendrik Pot

“Soms heb je een goede reden om je even niet aan de snelheid te houden” ...